RSS

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΛΕΞΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

ΦΙΛΙΩ ΤΑΛΑΤΑΝΙΔΟΥ
<<Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>>

θα σας γράψω την άποψη μου αλλά ότι και να γράψω Νιώθω ότι θα είναι λίγο γιατί είναι ένα πολύ ωραίο βιβλίο. Με μεγάλη προσοχή για να μην Αποκαλύψω κάτι θα σας πω λίγα λόγια για το βιβλίο:
Το βιβλίο ξεκινάει στην Αθήνα το 2016.

Μια γυναίκα ογδόντα Χρονών ένα πρωί κατά τύχη βρίσκει στην βιβλιοθήκη της ενα Ημερολόγιο, το οποίο δεν της θυμίζει τίποτα. Εκπλήσσεται δυσάρεστα από τις Σκισμένες σελίδες, Τις μουτζούρες Και τις βίαια Κομμένες Φωτογραφίες γιατί δεν Αρμόζουν στο χαρακτήρα της. Σε κάποια σελίδα συναντάει μια Ζωγραφιά που της κινεί περισσότερο το ενδιαφέρον από τον περίεργο τρόπο που είναι κομμένη .Προσπαθεί να θυμηθεί κάτι Αλλά δεν μπορεί, πολλά χρόνια δεν Θυμάται πράγματα για τη ζωή της λες και αυτό την Προστατεύει από κάτι....
Το ημερολόγιο και η ζωγραφιά θα την κάνει να αρχίσει να Θυμάται και να φέρει στο φως Συγκλονιστικά γεγονότα, ανατρεπτικές αλήθειες, έρωτα, προδοσία, παιχνίδια της μοίρας Και του Μυαλού Που συντάραξαν τη ζωή της.
Ο χρόνος γυρνάει πίσω και μας πηγαίνεις στη Μυτιλήνη το 1936, Όταν ήταν παιδάκι, μαζί με την αδερφή της τότε που γνώρισαν τον Μάξιμο...
" Κανείς δεν ξέρει γιατί η ζωή τα φέρνει έτσι Κάποιες φορές. Γιατί βαστάει για χρόνια τέτοια βαριά μυστικά κι Αποφασίζει ένα πρωί να τα Αποκαλύψει? Ίσως επειδή έτσι είναι η ζωη, περίεργη και Αναπάντεχη"
Αιμιλία Ροζαλία
Μου άρεσε πάρα πολύ, πολλές ανατροπές, αγωνία και συγκίνηση.Σας το προτείνω

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου