RSS

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Ο ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ - ΚΡΙΤΙΚΗ

ELSA PAZOLIDOU
<<Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>>

Ο κόσμος της τηλεόρασης,ο λαμπερός αυτός κόσμος για όλους εμάς,τους απλούς,καθημερινούς ανθρώπους,ανοίγει τις πόρτες του και οι κάμερες γράφουν!
Η γνωστή και απόλυτη σταρ,στον δρόμο της επιστροφής της πια,συναντά τη νέα είσοδο,την φιλόδοξη εκείνη παρουσιάστρια που θέλει να κάτσει στην καρέκλα της!

Αυτή η νέα φιλόδοξη σταρ,που ούτε τους γονείς της δεν ήθελε,θα πορευτεί με γνώμονα το ψέμα,την προδοσία,την απάτη και θα τα καταφέρει!Θ ανέβει στην κορυφή!Και δεν τη νοιάζει τι θα της στοιχίσει όλο αυτή η πορεία!!!Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν και το τίμημα βαρύ!
Μια βρώμικη ζωή με κρυμμένα μυστικά!Αυτό είναι τηλεόραση;Όλη αυτή η λάμψη,τα φωτεινά χρώματα ,αυτά είναι τηλεόραση;Ένας δρόμος εύκολος;Δύσκολος;Και τι απαιτεί τελικά;
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας γνωρίζει καλά αυτό τον κόσμο!Και μας βάζει από τη θέση του κάμεραμαν να παρατηρήσουμε και να καταγράψουμε την αλήθεια και το ψέμα,την ειλικρίνεια,τα μυστικά,την άνοδο και την πτώση!
Ένα βιβλίο γεμάτο αλήθειες, που για μας φαντάζει σόου!Μας οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια για να ακούσουμε,να δούμε και ίσως να καταλάβουμε ποιο είναι τελικά το τελευταίο σκαλί!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου