RSS

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

ANDREAS ELSA VENARDOS KOLLIA
<<Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>>
Όλοι μου είπαν ότι δεν είναι σαν τον υποβολέα και είχαν δίκιο!!Ο υποβολέας λόγω του θέματος του ήταν συναρπαστικό. Το συγκεκριμένο άργησε λίγο να μπει στη δράση. Όταν μπήκε όμως έγινε ένα δυνατό αστυνομικό βιβλίο γεμάτο αγωνία και ανατροπές!!
Ο συγγραφέας είναι εξπέρ στο να σε μπερδεύει και να σου ανατρέπει όσα θεωρούσες δεδομένα!!Υπήρχαν στιγμές που ένιωσα τρόμο, τόσο δυνατές ήταν οι περιγραφές. Το τέλος του με έστειλε!!
Η υπόθεση του βιβλίου αφορούσε εξαφανισμένους ανθρώπους. Τι τους ωθούσε στην εξαφάνιση; Γιατί επέστρεφαν μετά από τόσα χρόνια και που βρίσκονταν όλο αυτό τον καιρό;Η αστυνόμος Μίλα Βάσκες κοιτούσε τις φωτογραφίες τους κάθε πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά.Προσπαθούσε να ανακαλύψει κάποιο στοιχείο για τον εντοπισμό τους.Όσα χρόνια κι αν περνούσαν εκείνη δεν σταματούσε να ελπίζει.Μέχρι την πρώτη επιστροφή και όσα προξένησε...Αρχίζει ένα κυνηγητό σε αναζήτηση απαντήσεων.Τι τους οδήγησε στο κακό;Ποιός τους βοήθησε να εξαφανιστούν;Τι σκοπό έχει η επιστροφή τους;;Μπορεί να μην είναι σαν τον υποβολέα αλλά είναι ένα αξιόλογο αστυνομικό βιβλίο.Κατά τη γνώμη μου πάντα!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου