RSS

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η ΠΟΛΗ 3 - ΚΡΙΤΙΚΗ

POPPY SYRIANOU 
<<Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ>>

Ενθουσιάστηκα με την συγκεκριμένη τριλογία. Ειδικά το τρίτο βιβλίο το απογείωσε με την συνεχόμενη δράση και πλοκή που είχε και η αγωνία χτύπησε κόκκινο. Το ρούφηξα μέσα σε λίγες ώρες..Μπήκα και εγώ στην θέση των πρωταγωνιστών και αναρωτιόμουν κάθε λεπτό για την κατάληξη τους.
Μια μάχη των ανθρώπων για επιβίωση σε μια μικρή πόλη του Αινταχο.
Τι κρύβεται πίσω από τον ηλεκτροφόρο φράχτη της πόλης? Με τι θα έρθουν αντιμέτωποι οι κάτοικοι της πόλης και θα πρέπει να παλέψουν για την επιβίωση τους? Θα τα καταφέρουν? Όλα αυτά τα ερωτήματα σου γεννιούνται διαβάζοντας την τριλογία...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΪΓΟΥΟΡΝΤ ΠΑΪΝΣ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 461 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ
Ο πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών Ήθαν Μπερκ έφτασε στη μικρή πόλη Γουέιγουορντ Πάινς του Άινταχο μόλις πριν από τρεις εβδομάδες. Στην πόλη αυτή, οι κάτοικοι ακολουθούν οδηγίες για το ποιον θα παντρευτούν, πού θα δουλέψουν και πού θα μείνουν. Τα παιδιά διδάσκονται ότι ο δημιουργός της πόλης Ντέιβιντ Πίλτσερ είναι θεός. Κανείς δεν επιτρέπεται να φύγει. Ακόμα και οι ερωτήσεις μπορεί να σου στοιχίσουν τη ζωή.
Ο Ήθαν όμως θα ανακαλύψει το μυστικό που κρύβεται πίσω από τον ηλεκτροφόρο φράχτη που περικυκλώνει την πόλη και την προστατεύει από τον τρόμο του κόσμου πέρα απ’ αυτόν. Ένα μυστικό που κρατάει τους κατοίκους δέσμιους ενός παράφρονα και των οπαδών του είναι έτοιμο να ξεσπάσει με φρίκη πάνω στο τελευταίο εύθραυστο απομεινάρι της ανθρωπότητας.
Καταπληκτική τριλογία, σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο βιβλίο μέχρι και το τελευταίο...την συστήνω ανεπιφύλακτα
5/5 ☆☆☆☆☆

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου